Betegeink tapasztalatai...


Fülgyulladás

"Gerő Marianne doktornőhöz először másféléves fiunk permanens fülgyulladásával fordultunk, amelyen már a legerősebb, vénásan beadott antibiotikumok is csak ideiglenesen tudtak enyhíteni. Kétoldali fülműtét előtt, még egy utolsó esélyt adva magunknak fordultunk az alternatív gyógymódok felé. Nagy szerencsénknek tartom, hogy végül a homeopátia mellett döntöttünk és még nagyobbnak, hogy Dr. Gerő Marianne-hoz kerültünk.

Az adekvát homeopátiás szerrel a fülgyulladás szinte azonnal megszűnt és csak fél év múlva újult ki ismét, amelyet szintén homeopátiával gyógyítottunk. (A gégészeti kontrollon a főorvos szerint csoda történt.)

Bálint fiunk most 12 éves, első homeopátiás kezelése óta semmilyen antibiotikumot nem kapott. Társaihoz képest sokkal ritkábban (szinte soha sem) beteg, ha mégis, egy-két nap alatt rendbe jön.

Meggyőződésem, hogy a kapott szerek nemcsak a fizikai betegségein segítették át, hanem mentálisan is erősebbé, kiegyensúlyozottabbá tették." N. Rita

 

Ekcéma, asztma

„3 éves korom óta van nagy kiterjedésű ekcémám. Kis koromban mindig azzal biztattak, hogy majd kinövöm. Most 35 éves vagyok és mondanom sem kell, ez nem történt meg. A sok szteroidod krémezés hatására életem egy változó pontjában 18 évesen súlyos asztmám lett. Egy hónapig nem tudtam a lakásból sem kimenni, mert azonnal fulladtam. A normál gyógymódok nem segítettek: a gyógyszertől fájt a fejem, állandóan aludtam, és éjszakánként rohamokat kaptam. Az asztma pumpának a gázára szintén allergiás voltam, tehát jobban fulladtam, mint előtte.

Ekkor ismertük meg a doktornőt. Pár találkozás után a fulladásom elmúlt, kis idő múlva pedig az asztmám teljesen. Azóta sem jött elő többet.

Utána nekiálltunk a nagy munkának: édesanyámmal visszaemlékezni az eseményekre, hogy milyen voltam kicsinek, és mi váltotta ki a betegséget. Utána elkezdtük kezelni a bőrbetegségemet. Nem volt könnyű. De tudtam, hogy sokévnyi szteroidos bűnözés nem oldható meg egy hét alatt. A sok krém elnyomás miatt a homeopátia mindent a felszínre hozott. Mindenem gyulladt, ekcémás volt. A pucolódási folyamat majdnem két hónapot és kitartó munkát vett igénybe a doktornővel, míg az egyik napról a másikra teljesen lepucolódott a bőröm. Szteroidos krémet az óta sem használtam, gyógyszert nem szedtem. Azóta teljesen tünetmentes a bőröm, ennek közel 15 éve.

Természetesen az életem nagy változásaikor előfordul, hogy bőrtünetem jelentkeznek átmenetileg -ez elmúlt évben először azóta- de azt ismét homeopátiás kezeléssel megoldódott.

A homeopátia megismerése után családunk antibiotikumot nem szed. Férjem és egy éves kislányom is homeopátiás kezelést kap, amennyiben valami probléma merülne fel. Férjem: súlyos lábtörése, szegecselt lába 3 hét alatt forrt össze és pát hét gyógytorna után problémamentesen működött. Kislányom fogzási problémáit szinte tünetmentesre varázsolta a homeopátia. Más hasonló korú gyerekekkel ellentétben antibiotikumot nem kap, soha nem beteg, és végigalussza az éjszakát, napközben mosolygós, jó kedvű baba.

Mindenkinek ajánlom, aki megoldást keres a problémájára. " Beáta S.